Välkommen Jonatan!

Jonatan Granqvist

Efter några års sejour hos Hogia i det goda kustnära samhället Stenungsund har han bestämt sig för att pröva lyckan i goa Göteborg, något vi är väldigt glada för.

Jonatan talar flytande C#, VB .NET, Javascript, Python etc. etc. och rör sig obehindrat i miljöer som OS X, Windows samt *nix. När han inte sitter framför datorn så gillar han att springa och att inte äta kött.

Välkommen Per!

Vi är mycket stolta och glada över att kunna presentera vår nya kollega Per Liedman.

Per har jobbat med utveckling sen förra seklet och kommer närmast från Kartena där han de senaste åren pysslat med kartor och GIS-grejer. Har du någon gång letat efter närmaste hemglassbil på nätet eller undrat varför bussen är försenad så har du redan sett vad Per kan göra. Som grädde på moset så är han även core contributor till übercoola leaflet.js.

Han behöver dock öva lite på sina pingisskillz.

Git och Gitflow på NForum

Onsdagen den 20:e november håller Kristoffer Ahl en presentation på NForum i Göteborg.

Git och Gitflow – Bringing order to chaos

Git har blivit ett av de mest populära verktygen för källkodshantering de senaste åren, framförallt inom open source. Git är känt för att vara extremt kraftfullt, men med all kraft behövs ansvarsfullt användande. Vi tar en titt på git och dyker sedan ner i Gitflow för att få en smak på hur du kan skapa ordning i kaoset.

http://www.nforum.se/