Kultur

Vi strävar efter att vara bland de bästa inom vårt område, och tror att vägen dit går via en balans mellan hårt arbete, fri kreativitet och god sammanhållning. Att ge våra medarbetare utrymme att utvecklas och bygga sammanhållning inom företaget är delar av vårt framgångsrecept. Vi har till exempel interna kompetensdagar där vi både lär av varandra och tillåts experimentera. Vårt mål är att hela tiden ligga steget före och att ha roligt på vägen.

Meetups

Vi anordnar lokala träffar inom några av våra specialområden, så kallade meetups. Att träffa andra entusiaster under lite friare former är ytterligare sätt att både bredda och fördjupa våra kunskaper och ha kul på vägen.

Open Source

På Dotnet Mentor tror vi att Open source är framtiden och en viktig del i modern utveckling. Vi har inte bara koll på det senaste utan bidrar aktivt till ett flertal Open source-projekt med syfte att ge tillbaka till och stärka Open source-rörelsen.

Några projekt vi har bidragit till

Konferenser

Vi åker på de ledande konferenserna i Sverige och Europa, ibland som deltagare och ibland som talare. Konferenser är en viktig del av vår kompetensutveckling, så väl som ett bra sätt att hålla kontakt med andra utvecklare och kunder.