Advized lanseras

Arbetet påbörjades för ett år sedan och nu är Advized, en sajt där experter ger oberoende köpråd, redo att ta emot allmänheten.

James har varit inblandad i arbetet från första kodraden och har bland annat djupdykt i AWS Lambda. Han har satt upp en arkitektur där serverless i mångt och mycket står i centrum. Ett gäng open source-bidrag har det blivit under projektet, till exempel aws-lambda-http-server och kontinuerliga förbättringar av server-base.

Advized - oberoende köpråd

Advized har samlat ihop ett gäng riktiga “nördar” som genom tester och research plockar fram sina favoritprodukter inom mer än 50 kategorier. Bland mycket annat kan man få tips om vilken som är den bästa högpresterande laptopen just nu eller hur man sätter upp wifi med bra täckning. Experterna kan vara verksamma teknikskribenter, konditorer med stenkoll på köksmaskiner eller barnvagnsfanatiker som haft över 70 vagnar i sin ägo.